full screen background image

Vrienden van JOVO

Hou de band met JOVO in ere en word ook begunstiger ofwel "Vriend van JOVO". Voor het "Vrienden van JOVO" idee hebben zich al een aardig aantal mensen opgegeven.
Voor minimaal 25 euro per jaar ben je al een vriend van JOVO en krijg je:

• Het JOVO-Info clubblad met daarin het reilen en zeilen van je ouwe club
  • Proactieve updates over leuke evenementen/uitjes waar je aan mee kunt doen (denk aan het WK te Rotterdam, puzzeltochten of voetbaltoernooitjes zoals de Tekkels tegen de Oldstars
  • De mogelijkheid deel te nemen aan toernooien bij JOVO w.o. het JOVO Open, het Kersttoernooi of het Nieuwjaarstoernooi.
  • Gratis kopje koffie of thee wanneer je (weer) langskomt.
  • Je naam op een digitaal bord met "Vrienden van JOVO" op onze website.
  • Eeuwige roem.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze voorzitter Bob Lei via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

"Vrienden van JOVO"

- Niels Wijand

- Theo, Margareth en Angelo van Baarsen

- Paul Bakker-Schut