Het is al heel wat jaartjes geleden maar nu is het eindelijk weer eens zover: we gaan een weekendje weg met Jovo!

Op zaterdag 26 oktober 2019 spelen we om 14:00 uur een vriendschappelijke wedstrijd in Groesbeek (bij Nijmegen) tegen GTTC. Qua aantal seniorenteams en speelklassen is GTTC vergelijkbaar met Jovo, zie voor hun site: https://www.gttc.eu/

Het is de bedoeling om in Groesbeek/Nijmegen te overnachten, maar als je liever na de wedstrijd naar huis wil, kan dat natuurlijk ook.
Afhankelijk van het aantal deelnemers bekijken we of we met eigen auto’s gaan of met een busje (eventueel met Mesrop als hij beschikbaar is dat weekend).

Als je mee wilt met dit onvervalste Jovo-weekend, dan graag een mailtje retour (met een cc aan luukkrom@ooyevaar.com) met antwoord op de volgende vragen:

1) Wil je beide dagen mee of alleen op zaterdag?

2) Indien beide dagen, wil je een éénpersoonskamer of is met meerdere mensen op één kamer geen probleem?

3) Heb je eventueel een auto ter beschikking?

S.v.p. op korte termijn reageren, zodat concrete afspraken met GTTC gemaakt kunnen worden en er een hotelletje geboekt kan worden.

Mocht je nog vragen hebben, laat het mij even weten op luukkrom@ooyevaar.com

Namens het bestuur,

Luuk Krom

N.B. De kosten zijn voor eigen rekening.